Nike Gold Star Tennisschool

Gustav Mahlerlaan 20
1081 HW Amsterdam


Nike Gold Star Tennisschool is gelegen aan de Gustav Mahlerlaan in Amsterdam.
De tennisschool is gevestigd op het tennispark Gold Star. Op het park spelen naast Popeye Gold Star nog twee andere tennisverenigingen. De groepslessen van de verenigingen op het tennispark worden verzorgd door de tennisschool. Het trainersteam bestaat uit zeer ervaren coaches, waaronder een aantal oud topspelers. De tennisschool staat onder leiding van Raymond Knaap en Fred Hemmes sr.

Er wordt veel aandacht besteed aan de getalenteerde jeugd en aan tennissers die al op topniveau spelen. Bekende spelers die worden opgeleid door de Nike Gold Star Tennisschool zijn, Jasper Smit, Susanne Trik, Kelly de Beer en Eva Pera. Van de talenten van de Nike Gold Star Tennisschool wisten vijf spelers de internationale top honderd te bereiken, waaronder Richard Krajicek en Brenda Schultz.

Het trainersteam van de Nike Gold Star Tennisschool vindt het belangrijk dat de trainingen veelzijdig en uitdagend zijn. De tennisschool weet een goede sfeer samen te laten gaan met hard en gericht werken. Naast de trainingen worden vele oefenwedstrijden georganiseerd.
Op deze manier leren de spelers zich te ontwikkelen op wedstrijdniveau. Omdat de tennisschool op het tennispark Gold Star is gevestigd, kunnen de spelers van de Nike Gold Star Tennisschool bij de club Popeye Gold Star op elk niveau competitie spelen.

Het opleiden van talenten tot professional staat centraal bij de tennisschool.
Dit gebeurt fulltime, zes dagen per week.