Ron Timmermans Tennisorganisatie

Tennispark De Watermolen
Plantagelaan 31
3772 MB Barneveld


Ron Timmermans Tennisorganisatie (RTT) is werkzaam in Amersfoort, Barneveld en Leusden. RTT verzorgt clubtrainingen, regiotrainingen en tenniskampen. Naast het geven van trainingen aan verenigingen en bedrijven, houdt Ron Timmermans zich bezig met het begeleiden van talentvolle (jeugd)spelers. De (jeugd)talenten krijgen niet alleen tennistraining, maar ook conditietraining en ze worden begeleid tijdens toernooien. Het begeleiden van de jeugd tijdens toernooien is voor Ron Timmermans erg belangrijk.

Voor de toppers bestaat er ook de mogelijkheid om een fulltime trainingsprogramma te volgen. De individuele aanpak van spelers in combinatie met het streven naar kwaliteit, zijn kenmerken voor RTT. Ron Timmermans Tennisorganisatie richt zich sinds kort intensief op spelers van 15 en 16 jaar. Het gaat hier om spelers die over bepaalde kwaliteiten beschikken, maar die nog niet tot de absolute nationale jeugdtop behoren. Ron Timmermans vindt dat goede prestaties bij nationale toernooien voor junioren nog geen garantie zijn voor de toekomst. RTT organiseert daarom voor deze doelgroep na de tennistrainingen op maandag themagesprekken met trainers, profs en ex-profs. De spelers kunnen vragen stellen over hun tennistoekomst.

Ron Timmermans heeft in de loop der jaren diverse topspelers begeleid zowel nationaal als internationaal. Bekende namen zijn Tom Nijssen, Peter Wessels en Manon Bollegraf. Alle drie wisten ze de internationale top honderd te bereiken.

De opleiding van Ron Timmermans is strak gedisciplineerd waarbij veel waarde wordt gehecht aan betrouwbaarheid. Hoog in het vaandel staan normen en waarden, die zowel in de sport als in een maatschappelijke carrière een voorwaarde zijn.