Tennisschool De Kloek

Insulindeweg 11
1462 MJ Middenbeemster


Tennisschool de Kloek is gevestigd op Sportcentrum De Kloek in Middenbeemster. Het trainersteam van de tennisschool bestaat uit Rob Buntsma, Eddo van Gelderen, Vincent van Gelderen, Robbert de Groot, Ronald van der Horst en Simone Schilder. Naast tennistrainingen biedt Tennisschool de Kloek ook conditie-, kracht- en specifieke trainingen aan.

Veel getalenteerde (jeugd)spelers worden opgeleid en begeleid door dit trainersteam. Bij de tennisschool is het totale traject van jeugd naar profspeler te volgen. Bekende namen van nationale en internationale spelers die worden of zijn opgeleid zijn Sander Koning, Bart de Gier (Jong Oranje), Michel Koning (Jong Oranje), Remco Pondman en Anousjka van Exel. Edwin Kempes is de eerste speler van Tennisschool de Kloek die de top honderd heeft bereikt.

Persoonlijk advies is voor de trainers van Tennisschool De Kloek onmisbaar. Op het gebied van persoonlijke toernooi- en trainingplanners, de combinatie tennis en studie, nationale selecties, professioneel tennis geeft het trainersteam persoonlijk advies.

Aangezien een goede voorbereiding op de wedstrijden voor Tennisschool De Kloek onmisbaar is, kan de speler in de maand juli elke dag gratis trainen.

De manier waarop de speler vooruitgang probeert te bereiken, mentaliteit, is van groot belang in de selectieprocedure van de tennisschool. Mentaliteit bepaalt de mate van vooruitgang.